Go to the Main Page Register Calendar Members List Team Members Search Frequently Asked Questions
Official Blood Wars Board » Blood Wars » Bugs and problems » Expo will not launch, » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Recommend to a Friend | Add Thread to Favorites
Post New Thread Post Reply
Go to the bottom of this page Expo will not launch,
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
trub
Forum Ace


Registration Date: 12-19-2017
Posts: 87
Race in game: Cursed One
Clan: Howl

Expo will not launch, Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

Id in game: Trub

R1 Underworld

Problem description: Failure to launch expo,
and premium is being used for quick finish in the premium options
when i know i am using PoH to quick finish..

since around 2pm my expo won`t launch. i can join, even started
a KotH, but no way will my expo launch.

The game seems laggy also., long delay`s loading between tabs.

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by trub: 12-30-2020 15:45.

12-30-2020 15:29 trub is offline Search for Posts by trub Add trub to your Buddy List
Szeszej
Administrator


images/avatars/avatar-1121.jpg

Registration Date: 02-21-2007
Posts: 1,783
Location: Poland
Clan: Overlords

Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

What happens when you try to launch an expo?

__________________
Before sending a PM, read the PM rules
If Supermoderators or moderators do not listen or unjustly ignore your PMs, write a PM to me.
Heresy grows from idleness.

12-30-2020 20:09 Szeszej is offline Homepage of Szeszej Search for Posts by Szeszej Add Szeszej to your Buddy List
trub
Forum Ace


Registration Date: 12-19-2017
Posts: 87
Race in game: Cursed One
Clan: Howl

Thread Starter Thread Started by trub
Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

it attempts to launch, then stops.
when i hit the launch button again, nothing happened..
it seems fine today, but yesterday it just refused to start.
12-31-2020 21:07 trub is offline Search for Posts by trub Add trub to your Buddy List
Szeszej
Administrator


images/avatars/avatar-1121.jpg

Registration Date: 02-21-2007
Posts: 1,783
Location: Poland
Clan: Overlords

Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

It might be a captcha issue.

Next time it happens, try launching expos on a different device. If it works, clear cache and cookies

__________________
Before sending a PM, read the PM rules
If Supermoderators or moderators do not listen or unjustly ignore your PMs, write a PM to me.
Heresy grows from idleness.

01-01-2021 20:05 Szeszej is offline Homepage of Szeszej Search for Posts by Szeszej Add Szeszej to your Buddy List
trub
Forum Ace


Registration Date: 12-19-2017
Posts: 87
Race in game: Cursed One
Clan: Howl

Thread Starter Thread Started by trub
Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

i tried on 3 browsers, my phone also..
maybe just one of those days, it hasn`t happened since thankfully.
01-08-2021 13:26 trub is offline Search for Posts by trub Add trub to your Buddy List
Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New Thread Post Reply
Official Blood Wars Board » Blood Wars » Bugs and problems » Expo will not launch,

Forum Software: Burning Board 2.3.6, Developed by WoltLab GmbH